donderdag, 01 juni 2023
NederlandsEnglish

Portfolio

Accentic heeft de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met- en opdrachten uitgevoerd voor o.a. de volgende bedrijven en organisaties:


 

Wat zeggen onze klanten over ons:

Bijzonder nuttige, inspirerende en praktische training over hoe je zaken moet doen in het Midden-Oosten.
Koninklijk Boskalis Westminister

During a 2-day individual training on international negotiating Accentic helped us to gain a fresh view on doing business in an international field. It was a real customised personal training with lots of self-reflexion and feedback including practical examples, case-simulation. Practical tips, excercises, all in all a compact and highly professional training.
Flex-i-Trans BV

Geweldig en leerzame training effectief communiceren en zakendoen in Azië, met perfecte interactie en veel oh dat- momenten.
GlaxoSmithKline

Leuke en interactieve workshop interculturele communicatie. Goed om zich als taaltrainer bewust te zijn van culturele verschillen bij taaltrainingen.
NIOW

Een training van Accentic is aanbevelingswaardig.
Brussels Airport

Portfolio

Actuele trainingen & workshops

Interculturele communicatie en (inter)culturele sensitiviteiten

26 mei 2023 - Den Haag/Utrecht
10:00 - 17:00

Interculturele communicatie en omgaan met (inter)culturele sensitiviteiten zijn cruciaal in onze multiculturele samenleving. De komst van de vele nieuwkomer in Nederlandse, vooral vluchtelingen en arbeidsimmigranten, wordt door velen gezien als een verrijking voor de samenleving. Echter, er zijn ook veel uitdagingen en issues die de komst van deze nieuwkomers met zich meebrengen waar u wellicht ook in uw dagelijks werkpraktijk mee te maken hebt, zoals taal en cultuurverschillen.

lees meer

Automatische of cultuurbewuste tolk?

2 juni 2023 - Utrecht
09:30 - 17:00

Wat is de meerwaarde van een professionele en menselijke tolk ten opzichte van een tolkmachine, zoals Google Translate? Is het perfect beheersen van een taal voldoende om adequaat te kunnen tolken? Wat is de betekenis van culturele sensitiviteiten bij het tolken?

lees meer

Succesvol Internationaal Onderhandelen

9 juni 2023 – Utrecht/Den Haag
10.00 - 17.00

Inhoud Na het leggen van de eerste contacten en het voeren van verkennende gesprekken met een buitenlandse klant of counterpart komt er een moment dat u gaat onderhandelen over allerlei zaken, zoals de prijs, leveringsvoorwaarden, het opzetten van een...

lees meer

Wat zeggen onze klanten over ons:

Deel deze pagina