vrijdag, 01 december 2023
NederlandsEnglish

Portfolio

Accentic heeft de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met- en opdrachten uitgevoerd voor o.a. de volgende bedrijven en organisaties:


 

Wat zeggen onze klanten over ons:

Bijzonder nuttige, inspirerende en praktische training over hoe je zaken moet doen in het Midden-Oosten.
Koninklijk Boskalis Westminister

During a 2-day individual training on international negotiating Accentic helped us to gain a fresh view on doing business in an international field. It was a real customised personal training with lots of self-reflexion and feedback including practical examples, case-simulation. Practical tips, excercises, all in all a compact and highly professional training.
Flex-i-Trans BV

Geweldig en leerzame training effectief communiceren en zakendoen in Azië, met perfecte interactie en veel oh dat- momenten.
GlaxoSmithKline

Leuke en interactieve workshop interculturele communicatie. Goed om zich als taaltrainer bewust te zijn van culturele verschillen bij taaltrainingen.
NIOW

Een training van Accentic is aanbevelingswaardig.
Brussels Airport

Portfolio

Actuele trainingen & workshops

Treffend communiceren en omgaan met Oekraïeners

27 oktober 2023 - Den Haag
10:00 - 17:00

Inhoud Het communiceren en omgaan met mensen uit Oekraïne kan heel delicaat zijn. Onder meer omdat de Oekraïense taal- en cultuur anders is dan de Nederlandse cultuur maar ook door de bijzondere omstandigheden waardoor veel Oekraïners recentelijk in Nederland zijn...

lees meer

Interculturele communicatie en (inter)culturele sensitiviteiten

10 november 2023 - Den Haag
10:00 - 17:00

Interculturele communicatie en omgaan met (inter)culturele sensitiviteiten zijn cruciaal in onze multiculturele samenleving. De komst van de vele nieuwkomer in Nederlandse, vooral vluchtelingen en arbeidsimmigranten, wordt door velen gezien als een verrijking voor de samenleving. Echter, er zijn ook veel uitdagingen en issues die de komst van deze nieuwkomers met zich meebrengen waar u wellicht ook in uw dagelijks werkpraktijk mee te maken hebt, zoals taal en cultuurverschillen.

lees meer

Wat zeggen onze klanten over ons:

Deel deze pagina