woensdag, 27 september 2023
NederlandsEnglish

Internationale relatiemanagement

Internationale positionering en relatiemanagement

Om succesvol te internationaal te kunnen opereren is het opbouwen van een duurzame relatie met uw klanten, partners en externe stakeholders erg belangrijk.

Om uw product, bedrijf of organisatie internationaal goed te kunnen positioneren is het essentieel dat u over de juiste kennis en kennissen beschikt. Daarbij hoort een goed internationale relatiemanagement waar niet alleen zakelijke transacties voorop staan maar de (inter)menselijke relaties. In het overgrote deel van onze wereld zijn namelijk (inter)menselijke relaties en oog hebben voor culturele sensitviteiten bepalend.

Als u gewend bent te werken in een taakgericht en zakelijk transactionele omgeving, zou het opbouwen van duurzame internationale relaties best lastig kunnen verlopen. Bij internationaal relatiemanagement gaat het overigens niet alleen maar even snel wat relaties opbouwen maar juist om hoe je relaties goed en blijvend kunt onderhouden.

Maar hoe doe je dat? Wetende dat elke internationale relatie uniek en anders is. Als bedrijf/organisatie doet u er goed aan om een heldere (lange termijn) strategie te ontwikkelen voor wat betreft uw internationale relatiemanagement

Onze experts hebben jarenlange internationale ervaring en kunnen u daarbij helpen. Met de juiste inzichten, praktische tips en tools kunnen zij er voor zorgen dat uw bedrijf/organisatie internationaal beter en duurzaam op de kaart staat en u goede relaties (blijft) onderhouden met uw cliënten/klanten en (zakelijke) partners.

Wilt u meer weten of even willen sparren? Neemt vrijblijvend contact met ons op.

Internationale relatiemanagement

Actuele trainingen & workshops

Effectief communiceren en zakendoen in Midden-Oosten

22 september 2023 – Den Haag
10.00 - 17.00

Inhoud Het communiceren en zakendoen in Midden-Oosten (MO, inclusief Golfregio)) gaat heel anders dan wat u in Nederland gewend bent. Zo zijn mensen daar erg gehecht aan persoonlijke relaties en indirecte wijze van communiceren. Afspraken die in eens geen doorgang...

lees meer

Succesvol Internationaal Onderhandelen

28 september 2023 – Utrecht/Den Haag
10.00 - 17.00

Inhoud Na het leggen van de eerste contacten en het voeren van verkennende gesprekken met een buitenlandse klant of counterpart komt er een moment dat u gaat onderhandelen over allerlei zaken, zoals de prijs, leveringsvoorwaarden, het opzetten van een...

lees meer

Automatische of cultuurbewuste tolk?

13 oktober 2023 - Utrecht
10:00 - 17:00

Wat is de meerwaarde van een professionele en menselijke tolk ten opzichte van een tolkmachine, zoals Google Translate? Is het perfect beheersen van een taal voldoende om adequaat te kunnen tolken? Wat is de betekenis van culturele sensitiviteiten bij het tolken?

lees meer

Wat zeggen onze klanten over ons:

Deel deze pagina