vrijdag, 01 december 2023
NederlandsEnglish

Non-Excutive Internationaal Adviseur

Non-excutive Internationaal Adviseur

Het runnen van een bedrijf of organisatie kan heel uitdagend zijn zeker als het gaat om uw internationale interacties en operaties.

Heeft u het gevoel dat al die internationale activiteiten u als eigenaar/manager te veel tijd in beslag neemt waardoor u niet of nauwelijks toekomt aan de ‘normale’ zaken van uw bedrijf of organisatie? Dan kan een non-excutive adviseur – niet-uitvoerende adviseur – u wellicht verder helpen.

Een non-excutive adviseur is niet een ‘gewone’ adviseur die u helpt met adviezen op operationeel gebied (e.g. juridisch, financieel of technisch) en daarna snel een rekening stuurt. Een non-excutive adviseur kunt u eerder zien als uw strategische sparringpartner die gecommitteerd, vanuit een ‘gezonde afstand’ en op lang termijn gericht met u meedenkt zodat u: a) meer grip en rust krijgt binnen u bedrijf/organisatie b) beter kunt focussen op zaken waar u goed in bent en c) in staat stelt om uw doelen en ambities sneller te realiseren.

Onze non-excutive adviseurs hebben jarenlange internationale ervaring en hebben zelf als een of meerdere bedrijven/organisaties opgezet en gerund. Met hun kennis, praktijkervaring en (internationale) netwerk kunnen zij u, uw bedrijf/organisatie verder helpen o.a. met:

  • Het geven van (vernieuwend) inzichten als het gaat om ‘verborgen’ problemen en uitdaginen die u en uw bedrijf/organisatie negatief beïnvloeden.
  • Het ‘op afstand’ geven van advies op het gebied van langetermijnvisie en -strategie, stakeholdersmanagement, publiek- en internationale relatiemanagement. Ook als het hogere MT of Raad van Bestuur (mocht u die hebben) u daarom vragen.
  • Het opstellen van of meedenken bij een (meerjarige) strategie rondom uw internationale expansie en operaties.
  • Het aanreiken van praktische tips en tools bij het verbeteren van uw interne en externe processen en organisatie in relatie tot uw internationale activiteiten en doelen.

Wilt u meer weten over onze non-excutive adviesdiensten en wat we voor u kunnen betekenen? Neemt vrijblijvend contact met ons op.  

 

 

Non-Excutive Internationaal Adviseur

Actuele trainingen & workshops

Treffend communiceren en omgaan met Oekraïeners

27 oktober 2023 - Den Haag
10:00 - 17:00

Inhoud Het communiceren en omgaan met mensen uit Oekraïne kan heel delicaat zijn. Onder meer omdat de Oekraïense taal- en cultuur anders is dan de Nederlandse cultuur maar ook door de bijzondere omstandigheden waardoor veel Oekraïners recentelijk in Nederland zijn...

lees meer

Interculturele communicatie en (inter)culturele sensitiviteiten

10 november 2023 - Den Haag
10:00 - 17:00

Interculturele communicatie en omgaan met (inter)culturele sensitiviteiten zijn cruciaal in onze multiculturele samenleving. De komst van de vele nieuwkomer in Nederlandse, vooral vluchtelingen en arbeidsimmigranten, wordt door velen gezien als een verrijking voor de samenleving. Echter, er zijn ook veel uitdagingen en issues die de komst van deze nieuwkomers met zich meebrengen waar u wellicht ook in uw dagelijks werkpraktijk mee te maken hebt, zoals taal en cultuurverschillen.

lees meer

Wat zeggen onze klanten over ons:

Deel deze pagina