Over Accentic

Wie zijn wij?

Accentic is een zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in diverse facetten van internationaal communiceren en cultuur van zakendoen.  We bieden trainingen, workshops, coaching- en mentoringstrajecten aan bedrijven en organisaties die internationaal opereren. We richten ons vooral op zakendoen met niet-Westerse landen (met onze voornaamste focus op de regio’s: Azië, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika).  Met een team van ervaren professionals staan we voor u klaar om u verder te helpen bij het realiseren van uw internationale doelen en ambities.

Onze visie

We leven in een wereld die als gevolg van groeiende mondialisering steeds kleiner wordt. We reizen, werken en wonen internationaal. Om de kansen van de open wereldeconomie goed te kunnen benutten en de uitdagingen van de mondialisering goed het hoofd te kunnen bieden, is het essentieel om te beschikken over de juiste interculturele en internationale kennis en competenties. Ook voor u, uw bedrijf/organisatie, is van belang en het mooie is dat u daar iets aan kunt doen. U kunt namelijk kennis nemen en vaardigheden verwerven over internationale zakkelijke verkeer waarmee u in staat wordt gesteld om nog scuccesvoller en duurzaam ter opereren binnen de internationale arena.

Onze missie

Accentic heeft als missie om het onbekende bekend te maken en de culturele verschillen zoveel mogelijk te (laten) overbruggen. Dit klinkt misschien als een sociaal wenselijke en nobele missie, wat op zich ook zo is. Maar bij Accentic zijn we nuchter en kijken we vooral naar de zakelijke voordelen en toegevoegde waarde van wat we doen. Wij willen graag u, uw bedrijf of organisatie, helpen bij het verhogen en optimaliseren van uw omzet, transacties en interacties wanneer u internationaal zakendoet of samenwerkt. Dat doen we door u beter en effectiever te laten communiceren en samenwerken met uw internationale klanten en partners.

Onze werkwijze

Ons uitgangspunt is altijd uw vertrekpunt. We leveren maatwerk. Op basis van uw vraag, wens en behoefte bepalen we wat de inhoud en de vorm moet zijn van een training, workshop, coaching en/of mentoringtraject. Live of digitaal. Praktisch gezien betekent dit dat we na het eerste contact altijd eerst een intakegesprek (persoonlijk of telefonisch) met u voeren, waarbij we e.e.a. nader bespreken en maken daarna evt. vervolgafspraken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.