Coaching en mentoring

Coaching en Mentoring

Om blijvend succesvol te kunnen zakendoen en samenwerken in het buitenland is het volgen van een workshop of training vaak niet voldoende. Voor meer diepgaande kennis en begeleiding biedt Accentic u de mogelijkheid om individuele coaching en mentoringsprogramma’s te volgen. Een coaching- of mentoringprogramma houdt in dat we in goed overleg met u een op maat gesneden programma opstellen met een stappenplan. Daarmee wordt u in staat gesteld om uw internationale doelen en resultaten nog effectiever en sneller te realiseren. Daarvoor zetten we zowel onze inhoudelijke expertise als ook het aanreiken van constructieve feedback, praktische tips en tricks.

Accentic kan u met een coaching of mentoringtraject helpen bij o.a.:

  • Cultuur en interculturele communicatie issues bij internationaal zakendoen en samenwerken
  • Internationale marketingstrategieën (branding en positionering)
  • Internationale onderhandelingen
  • Vraagstukken m.b.t. off-shoring, outsourcing en out-tasking
  • Managen van internationale teams/expats (in Nederland of in het buitenland)

Accentic beschikt over een pool van experts die uitgebreide internationale kennis van en ervaring met bovenstaande thema’s hebben. Zij zullen u niet alleen met hun inhoudelijke en theoretische kennis van dienst zijn maar ook hun persoonlijke ervaring met u delen en u van de nodige praktische tips en tricks voorzien.

Werkwijze

Een coaching- of mentoringtraject is altijd een een-op-een aangelegenheid. We zullen dan ook eerst uw wensen en behoeftes inventariseren. Op basis daarvan zal een thema-expert van Accentic een maatwerkprogramma opstellen dat naadloos zal aansluiten bij uw doelstelling met concrete afspraken en resultaten.

Blended Learning

Omwille van maatwerk en flexibiliteit hanteren we bij Accentic een Blended Learning-methode. Deze methode houdt in dat we een aantal live bijeenkomsten kunnen combineren met een aantal online-sessies met moderne communicatiemiddelen (zoals Zoom, MS Team, Skype etc.). Het voordeel van deze methode is dat u gedurende het traject niet volledig aan een tijd of plaats gebonden hoeft te zijn. U bepaalt uiteindelijk wanneer u een sessie wil volgen en hoe: live op een locatie of liever vanuit uw kantoor of thuis.

Wilt u meer weten over onze coaching- en mentoringtrajecten neem dan gerust contact op met ons.